Velkommen til min hjemmeside.

Min hjemmeside ninalammers.com har længe trængt til en opdatering og derfor var det måske på tide at lave lidt ændringer samtidig. Både med navnet, men jeg synes også der manglede flere før/efter billeder, generelt opdatering hvad der sker på pmu fronten, og krydret med hvad jeg går og laver. Derfor har jeg tilknyttet denne blog, som jeg håber kan inspirere.

Jeg har længe gået og leget med #wakeupbeautiful på min instagram og tænkt at det passede så godt ind i faget, hvem vil ikke gerne vågne op med smukt definerede bryn,  fyldige læber og udtryks fulde øjne.

Det er lige netop det man kan opnå med permanent makeup. Så følg endelig med herinde,  jeg vil jævnligt ligge billeder op fra mit arbejde og skrive hvad jeg finder relevant indenfor permanent makeup, måske lidt beauty tips og hvad der ellers lige kunne passe ind.

Glæder mig til at inspirere dig og vejlede med pmu.

Venlig hilsen Nina