Min smukke model.

Det er altid spændende når man starter selvstændig. Hvor starter man, hvad skal man lige have styr på og hvordan.

Jeg har været selvstændig i snart to år nu og det har været fantastisk,  jeg har haft de dejligste oplevelser med skønne kunder og igennem dem ved jeg at det er det rigtige jeg har valgt.

Der er stadig meget der skal gøres og mere at lære,  jeg glæder mig til udfordringen det bliver spændende at se hvad man kigger tilbage på om nogle år.

 Ved at lave denne blog,  håber jeg at personlig gøre den, ved at skrive om mit daglige arbejde. Og vise billeder fra hverdagen.

Ud fra den vinkel har jeg også valgt at mit brand, min model selvfølgelig skulle være lavet af mig selv og ikke et model billede købt på nettet.

Valget faldt på min smukke kollega Mette der til dagligt arbejder hos Visage i Odense.

Da det tager to behandlinger at få permanent makeup med en måneds mellem rum, krævede det lige tålmodighed at få lavet billederne. Men vi er begge rigtig glade for resultatet, Mette for nye læber, bryn og eyeliner og jeg synes hun er fantastisk til at repræsentere mit arbejde.  Tusind tak til min veninde www.idaschmidt.dk for smukke billeder og Mette Tobiasen for modelarbejdet.