Nina Lammers

Jeg startede i 2006 med at uddanne mig indenfor permanent makeup, jeg tog en uddannelse i Oslo som linergist og arbejdede i min mors Visage klinikker i en årrække som kosmetolog og linergist. Jeg valgte i 2014 at gå selvstændig, og kun arbejde med den permanente makeup rundt om i landet – stadig med base i nogle af Visage klinikkerne.

Jeg har valgt at køre rundt til forskellige klinikker i ti byer i Danmark, hvor jeg laver permanent makeup – dog primært København, Århus og Odense. Se under kontakter hvilke klinikker der ligger tættest på dig.

Jeg startede i denne branche i 2005, her begyndte jeg at arbejde for min mor Bente Jensen, der er ejer af Visage klinikkerne. Hun startede selv op som selvstændig kosmetolog og permanent makeupartist for snart 30 år siden – deraf har jeg altid været med på sidelinjen og hjulpet til.

I 2006 tog jeg min første uddannelse i Oslo, Norge som Linergist. Det blev Long Time Liner, som jeg kender som en dygtig og seriøs producent, og her fik jeg min undervisning. Allerede dengang var der travlt omkring permanent makeup, og jeg kunne se, at det var et spændende fag med potentiale for stor udvikling. Jeg havde længe vejledt og fulgt med omkring den permanente makeup, og det var spændende selv at gå i gang med behandlingerne. Det første halve år arbejdede jeg primært med opfyldninger dvs. pigmenteringer, der skulle friskes op, og det var en fantastisk måde at starte på, da der, også her, lå et stort ansvar i at udføre behandlingerne.

Imellem 2006 og 2009 tog jeg hvert år til München på Long Time Liners hovedsæde for at følge op på nye teknikker og holde min Linergist licens vedlige. Samtidig blev der mere og mere travlt inden for permanent makeup, og siden 2009 har jeg udelukkende arbejdet med permanent makeup på fuld tid. i 2012 tog jeg trainer licensen – også hos Long Time Liner, og startede med at undervise kursister i permanent makeup.

Der har været travlt i alle årene, og jeg har rejst rundt i Danmark og på Færøerne for at lave behandlinger, uddanne elever, kursister og for at tage diverse kurser i ’human medicinsk pigmentering’, hvor man arbejder med ar, areola, vitiligo, aloepecia, trichotillomani, hareskår, hårtab, skønhedspletter – altså alt hvad man kan hjælpe med inden for permanent makeup.

Mit første kursus uden for Long Time Liner, var ’Master Brow Class’ i Hollywood, L.A. med blandt andet Mary Richardson, Nataliya Yremenko og Anna Savina. Siden har jeg også taget uddannelsen i ’Microblading’ v. Branko Babic og Rebecca Chung samt hovedbundspigmentering ’Tricopigmentation’ v. Orsini og Toni Belfatto. og mange andre spændende kurser. Nu flere år senere og adskillelige kurser rigere, er jeg bare blevet mere forelsket i mit lille niche fag.

Det betyder meget for mig at gøre mine kunder tilfredse, og lave et flot og naturligt resultat. Derfor er jeg ofte udenlands, til kurser og konferencer, og jeg sørger hele tiden for at være opdateret på nye metoder, farver etc. Hvis du fx er træt af hver morgen at skulle tegne dine bryn op, kan permanent makeup være en løsning for dig. Ligesom permanent eyeliner visuelt tætner vipperne, og betyder, at man ikke længere behøver bruge eyeliner. Har man fx har en lidt smallere overlæbe, kan permanent makeup på læberne også være en løsning – uden at skulle sprøjte noget ind i læberne. Når man får lidt farve på læberne, vil de se mere fyldige ud, og man kan, i nogle tilfælde, gøre fx overlæben en smule større. Dog følger jeg altid læbelinjen, så man får et naturligt look.

Hvis du overvejer at få lavet permanent makeup, eller har spørgsmål hertil, er du mere end velkommen til at kontakte mig for en gratis konsultation.